Prima paginăActualitate

Pe scurt

Dimensiune text

Lovit în drum spre schi

Marţi seară, în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doljeşti au fost sesizaţi de către Paul P., de 18 ani, din Buruieneşti, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe un deal din localitatea Buruieneşti pentru a se da cu schiurile, s-a întâlnit cu Tatian N., de 43 ani, N.E., de 17 ani, şi Carol N.  de 19 ani, toţi din Buruieneşti, care, pe fondul unui conflict mai vechi, l-au lovit cu pari din lemn în zona capului, provocându-i leziuni corporale. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care l-a identificat pe reclamant, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, au fost identificate şi depistate persoanele reclamate, care sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în cauză întocmindu-se dosar penal.

Femei amendate pentru înjurături şi cerşetorie

În cursul zilei de marţi, 23 de poliţişti din cadrul Structurii de ordine publică urban, împreună cu sprijinul a şapte lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Neamţ şi a patru poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Neamţ, au acţionat pe raza municipiului Roman, pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor stradale. În cadrul acestei acţiunii, poliţiştii au verificat şapte localuri publice şi patru benzinării, au aplanat şapte conflicte şi au aplicat 14 sancţiunii contravenţionale, toate la regimul normelor de convieţuire socială, ordinii şi liniştii publice. În cadrul acţiunii a fost amendată cu 400 de lei o femeie care era cazată la Casa Speranţei şi care îi înjura pe doi bărbaţi ce se aflau în aceeaşi situaţie, tulburând, totodată, liniştea celorlalte persoane din adăpost, iar o amendă de 200 de lei a fost aplicată unei femei din Roman, care cerşea în faţa magazinului Profi.

Citește și:   Proiectil descoperit în pădure în comuna Boghicea

Verificări la transportatori 

În perioada 27-28 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi ai Serviciului Investigaţii Fraude au acţionat, în echipă mixtă cu reprezentanţi ai Inspectoratul de Stat pentru Control în Transport Rutier (ISCTR) Neamţ, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Consiliului Judeţean Neamţ, sub coordonarea acestora din urmă, pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane în trafic judeţean. Au fost aplicate patru contravenţii privind regulile de circulaţie de către poliţiştii rutieri, trei contravenţii de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Neamţ şi două contravenţii de către reprezentanţii ISCTR. Asemenea acţiuni pentru respectarea legalităţii transportului public de persoane vor fi organizate în continuare, în următoare perioadă, pe raza judeţului Neamţ.

Foc la container

Marţi seară, la ora 21.22, cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă de medie capacitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container ce aparţine unei firme de salubritate din municipiul Roman. Au ars aproximativ 50 de kilograme hârtie şi carton. Cauza probabilă a incendiului a fost acţiunea intenţionată.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0