Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Tenis cu căruţa

Duminică, 22 decembrie, în jurul orei 8.27, pe DJ 207C, în localitatea Ion Creangă a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În timp ce Bogdan C., de 24 ani, din Roman, conducea un microbuz marca Iveco în localitatea Ion Creangă, cu direcţia de mers către Băluşeşti, nu a adaptat viteza de deplasare pe un segment de drum în curbă la dreapta, a pierdut controlul microbuzului şi a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu o căruţă, condusă regulamentar din sens opus de către Gheorghe Z., de 31ani, din Dolheşti, judeţul Iaşi. Din impact, căruţa a fost proiectată într-un autoturism marca Ford Focus, condus de către Ionel L., de 54 ani, din Oniceni, cu direcţia de mers spre Roman. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului, dar acesta a refuzat transportul la Spitalul Municipal Roman în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

A virat fără să se asigure

Duminică, în jurul orei 14.30, pe strada Bogdan Dragoş din Roman a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. În timp ce Andrei M., de 26 ani, din Roman, conducea autoturismul marca Toyota, într-o intersecţie şi-a schimbat direcţia de deplasare către dreapta, fără a se asigura, şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Ford, condus regulamentar pe drumul cu prioritate de către Dorian L., de 44 ani, din Roman. Pentru a evita coliziunea, Dorian L. a virat către stânga, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu treptele de acces în unei farmacii, avariind prima treaptă de acces, dar şi autoturismul. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere tânărului de 26 de ani.

Citește și:   Circulație restricționată miercuri seară, pentru desfășurarea unui tur ciclist al Romanului

Incendiu din cauza coşului de fum

Duminică după-amiază, la ora 16.36, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit cu cinci subofiţeri şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară pe strada Luceafărului, din comuna Săbăoani. La intervenţie a participat Serviciul Volutar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Săbăoani. Au ars şase metri pătraţi din tavanul din lemn din două camere. Împrejurarea determinantă a fost coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0