Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Foc de la instalaţia electrică

În noaptea de joi spre vineri, la ora 00.35, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o locuinţă particulară din comuna Gherăeşti. Au ars o magazie confecţionată din scândură şi acoperişul din asterială lemn şi învelitoare de tablă, pe aproximativ 45 de metri pătraţi, şi izolaţia exterioară a casei, pe 30 de metri pătraţi. S-au degradat un frigider, un generator, un aragaz, patru uşi şi trei geamuri. Pompierii au ajuns la concluzia că focul a pornit de la un conductor electric izolat necorespunzător. La intervenţie a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gherăeşti, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, cu doi voluntari, dar şi alţi doi cetăţeni ai comunei.

Proprietar neglijent

Joi, 19 decembrie, la ora 11.22, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit cu o autospecială de capacitate medie pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Horia. Din fericire, a fost vorba doar de funinginea din interiorul coşului de fum, care a luat foc din cauză că proprietarul nu a avut grijă să cureţe coşul de fum pentru a evita un astfel de incident.

Alarmaţi de mirosul din subsol

Joi, la ora 17.57, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi pentru posibile scăpări de gaz metan la un bloc de locuinţe din localitatea Roman. S-au asigurat măsurile de protecţie şi stingere a incendiilor, cu cinci subofiţeri şi o autospecială de capacitate medie. S-a intervenit pentru ventilarea spaţiilor de la parter până la etajul patru şi a subsolului. În urma verificărilor efectuate de reprezentantul de la E.On Gaz, s-a constatat că nu au fost scăpări de gaz metan şi că mirosul provenea din subsolul imobilului, unde s-a folosit diluant de către un locatar.

Condamnat pentru ameninţări

Joi, în jurul orei 10.10, poliţiştii Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurala Sagna l-au depistat pe Ștefan T., 35 de ani, din localitatea Bîra, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Roman, fiind condamnat la trei luni si 20 de zile de închisoare. În fapt, în ziua de 9 iunie 2012, pe fondul unui conflict spontan şi din cauza consumului de alcool, acesta a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea la două persoane, având asupra sa un topor. Acesta fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

COMENTARII

WORDPRESS: 0