Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Scandal în bar

La data de 21 noiembrie, patru persoane implicate într-un scandal au fost reţinute pentru 24 ore, pe baza de ordonanţă de reţinere, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 11 noiembrie, lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Roman s-au sesizat din oficiu despre faptul că, la data de 9 noiembrie, în incinta unui bar de pe strada Oituz, din municipiul Roman a avut loc o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Aurel T., de 43 ani din Roman, s-a deplasat într-un bar de pe strada Oituz, având asupra sa două cuţite, şi i-a ameninţat pe Constantin C., de 42 ani, Ioan C., de 34 ani, şi pe Alexandru C., de 33 ani, toţi din Roman. Cele trei persoane l-au dezarmat pe scandalagiu, după care l-au bătut. Acum, Aurel T. are leziuni care au necesitat şase – şapte zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Totodată, Constantin C. a agresat fizic alte două persoane care au intervenit şi au încercat să aplaneze scandalul din bar.

Circula ilegal

În ziua de 21 noiembrie, în jurul orei 9.00, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Roman l-a depistat, pe strada Aprodul Arbore, din municipiu, pe Gabriel D., de 27 ani, din comuna Tămăşeni, care conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie expirată din 19 noiembrie 2013. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Blocaţi în apartament

Joi, la ora 7.35, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit cu cinci subofiţeri şi o autospecială de capacitate medie pentru a debloca uşa unui apartament din municipiul Roman în care se aflau blocaţi soţul şi soţia acestuia, în vârstă de 66, respectiv 77 de ani.

Coceni făcuţi scrum

Joi seară, la ora 22.21, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case din satul Moldoveni. Au ars aproximativ 800 de kilograme de coceni de porumb, iar cauza incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Incendiu de la cablu electric

În noaptea de joi spre vineri, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case din comuna Bahna, sat Izvoare. A ars acoperişul unei magazii confecţionat din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment. Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit electric.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0