Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Incendiu la groapa de gunoi

În noaptea de luni spre marţi, la ora 3.44, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit, cu patru subofiţeri şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu la groapa de gunoi a SC Rossal Roman. Au ars gunoaie menajere pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

Nu a vrut să sufle în etilotest

Marţi seară, în jurul orei 19.30, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe Gheorghe C., de 38 de ani, din comuna Gherăeşti, în timp ce conducea un autoturism pe DC 52, în comuna amintită, aflându-se sub influenţa alcoolului. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi de asemenea, la Spitalul Municipal Roman, a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Trei dintr-o lovitură

O femeie din Roman a învăţat o lecţie dură despre circulaţia în trafic, care putea să o coste mult. Marţi seară, în jurul orei 17.00, Elena E., de 46 de ani, se plimba cu un landou – în care erau cei doi copii ai ei, de şase şi opt ani – pe strada Primăverii, din Roman. Aceasta a fost accidentată cu partea laterală dreapta faţă de Elena P., de 41 de ani, din Roman, care circula pe stradă. Motivul principal al accidentului este lipsa unui element reflectorizant pe hainele pietonilor sau pe landou. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0