Prima paginăSocialReligie

Pe scurt

Dimensiune text

Căzut de pe stog

Joi, 23 octombrie, în jurul orei 12.00, un bărbat de 67 de ani, din localitatea Stejaru, comuna Ion Creangă, a ajuns la spital cu fractură la coloană după ce a căzut de pe un stog înalt de patru metri. „Pacientul a fost diagnosticat cu fractură coloană lombară, prin cădere de la înălţimea de aproximativ patru metri. Acesta a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta ţefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Circula cu un autovehicul neînmatriculat

În ziua de 23 octombrie, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Stăniţa, în timp ce acționau pe Drumul Comunal 63, din satul Poienile Oancei, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Roman. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autovehiculul era radiat din circulaţie din luna mai 2012.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0