HomeSocialPe scurt

Pe scurt

Adolescenți hoți, reținuți de polițiști 

Doi minori au pătruns în casa unui consătean și au furat tot ce le-a picat în mână. Fapta lor a fost, însă, descoperită destul de repede, astfel că peste jumătate din pagubă a fost recuperată de oamenii legii. Totul s-a întâmplat în satul Bălușești. ”Vineri, 3 octombrie, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Oniceni au identificat și depistat doi minori cu vârste de 15 ani și 16 ani, ambii domiciliați în satul Bălușești, comuna Icușești, suspecți în cazul unei reclamații de furt de bani și bunuri din locuința unui localnic, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 lei. Pe timpul desfășurării cercetărilor, a fost recuperat aproximativ 60% din prejudiciu”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Pozitiv la alcooltest 

Vineri seară, în jurul orei 22.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Dulcești, în timp ce acționau pe raza comunei Dulcești, au depistat în trafic un bărbat de 28 ani, din comună, care conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comentarii

WORDPRESS: 0