Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Accident soldat cu doi răniţi

Duminică, 28 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazu, din Roman, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane. După primele cercetări a reieşit faptul că în timp ce un bărbat de 58 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a acroşat doi pietoni care se aflau pe partea carosabilă şi descărcau bagaje din portbagajul unui autoturism oprit. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi pietoni, un bărbat de 74 de ani şi o femeie  de 71 de ani, ambii din Braşov. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Defecţiune la instalaţia de gaze naturale

Duminică, în jurul orei 11.00, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că în subsolul unui bloc de locuinţe de pe strada Dobrogeanu Gherea, din municipiul Roman, se simte un puternic miros de gaz. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Militarii au izolat zona şi au asigurat măsurile PSI până la remedierea, de către o echipă specializată, a unei defecţiuni ce apăruse la instalaţia de gaze naturale a blocului. 

Citește și:   Vreme deosebit de rece și vânt puternic, până la finalul săptămânii

Șoferii, la control

Weekend-ul trecut a fost unul greu pentru şoferii care au circulat pe raza judeţului Neamţ. Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, fiind reţinute cinci permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi unul pentru consumul de alcool la volan. Totodată, aceştia au aplicat 188 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 103 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 85 pentru alte abateri, în valoarea de aproximativ 17.251 de lei. Acest gen de acţiuni ale poliţiei vor continua şi în perioada următoare, având ca scop reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0