HomeSocialPe scurt

Pe scurt

Incendiu din cauza coşului de fum

Miercuri, 24 septembrie, în jurul orei 13.00, un maistru militar şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au acţionat, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Urecheni. Acoperişul locuinţei a ars pe o suprafaţă de patru metri pătraţi. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. La intervenţie au participat şi doi voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păstrăveni, cu o autospecială de stins incendii.

Elemente de muniţie găsite la Săbăoani 

În după-amiaza zilei de miercuri, 24 septembrie, a fost anunţată, prin apel de urgenţă la „112”, descoperirea a două elemente de muniţie, în localitatea Săbăoani, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, în timpul desfăşurării lucrărilor pentru instalaţia de canalizare a localităţii. S-a deplasat la faţa locului o echipă pirotehnică, formată din doi subofiţeri, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, care a ridicat două proiectile perforant trasoare de calibrul 76 şi 47 milimetri, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii. Verificarea zonei s-a realizat la suprafaţă, cu ajutorul detectorului de metale, pe 60 de metri pătraţi, şi în adâncime, unde muncitorii, asistaţi de echipa pirotehnică, au săpat, folosind un utilaj, pentru a verifica până la doi metri sub locul în care s-au găsit proiectilele.

Copaci doborâţi de vânt

În dimineaţa zilei de miercuri, 24 septembrie, un maistru militar şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială, au degajat un arbore căzut pe un autoturism şi pe partea carosabilă a Străzii Chimiei, din municipiul Roman. Mai târziu, echipajul s-a deplasat în localitatea Gâdinţi, pentru a degaja un arbore căzut pe partea carosabilă a DN 15D.

La volan, cu permisul suspendat

Miercuri, 24 septembrie, în jurul orei 23.00 o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat în trafic un bărbat de 29 ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În continuare se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumul public este suspendat.

Comentarii

WORDPRESS: 0