HomeSocialPe scurt

Pe scurt

Trei ani de închisoare pentru furt calificat 

Marţi, 23 septembrie, în jurul orei 7.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Săbăoani au descins la locuinţa lui Marius G., de 35 de ani, din Gherăeşti, unde l-au depistat şi reţinut, acesta fiind condamnat de către Judecătoria Roman la trei ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Motivul pentru care bărbatul a fost cercetat şi condamnat este acela că, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013, împreună cu alte două persoane, au sustras din locuinţa unei persoane mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Bărbatul condamnat a fost escortat de către poliţişti şi depus la Penitenciarul Bacău. 

Accident rutier provocat de un romaşcan fără permis 

Marţi, 23 septembrie, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi că pe DN 15D a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea conducătorului auto. După primele cercetări efectuate, s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era din municipiul Roman şi conducea un autoturism în afara localităţii Girov. Acesta nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, autoaccidentându-se. Poliţiştii au testat bărbatul cu aparatul etilotest, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului. Mai mult decât atât, poliţiştii au constatat faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată, iar conducătorul auto nu deţinea permis de conducere. În continuare, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. 

Sub influenţa alcoolului şi fără autorizaţie, pe drumurile publice

În seara zilei de marţi, 23 septembrie, a fost depistat în trafic, de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Secuieni, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. Totodată, poliţiştii au constatat că autoturismul avea expirată autorizaţia de circulaţie provizorie din luna august 2013. În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi sub influenţa alcoolului.

Comentarii

WORDPRESS: 0