Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Lovit pe trecere 

Sâmbătă, în jurul orei 12.44, Poliția municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că pe strada Smirodava a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie de 52 ani, din Roman, care conducea un autoturism pe strada Smirodava, din municipiu, a surprins și accidentat ușor un pieton în vârstă de 60 ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea pentru pietoni special amenajată.

În cauză se efectuează cercetări.

Polițiștii caută adevărul în cazul copilului ștrangulat 

Polițiștii au început cercetările în cazul copilului de șapte ani, din satul Budești, comuna Făurei, care a fost găsit aproape mort în curtea casei. Micuțul a fost transportat la Spitalul de Urgență Roman, iar medicii de la spital au confirmat diagnosticul cadrelor medicale de pe ambulanță: băiatul fusese ștrangulat cu o funie. Starea gravă în care se afla a impus transportarea copilului la Iași. Polițiștii nemțeni trebuie să stabilească cum a ajuns copilul în această stare și dacă părinții se fac vinovați de ceva. Familia mai are patru copii și trăiește din ajutor social de la Primărie.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, urmând ca, în funcție de rezultatul constatării medico-legale, să fie dispuse măsurile legale prin unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Incendiu devastator în garaj 

Focul izbucnit într-un garaj de pe strada Panaite Donici, din Roman, a pus în pericol și alte construcții din zonă, dar pompierii au reușit să izoleze focarul. Nu au reușit, însă, să salveze mai nimic din bunurile aflate în garaj, din cele mai diverse, deoarece încăperea a fost folosită de proprietar pe post magazie. Au ars un flex, un aparat de sudură, elemente de mobilier și alte materiale inflamabile, dar și o magazie de lemn. Pompierii trebuie să stabilească cauza probabilă a incendiului. Conform unei hotărâri a Consiliului Local Roman, garajele din zona Favorit pot funcționa până în anul 2020. În alte cartiere ale municipiului, acestea au fost dărâmate de autorități sau de locuitorii care s-au folosit de construcții de-a lungul anilor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0