Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Bombă în şanţul de canalizare

Sâmbătă, 23 august, la ora 9.19, un bărbat a anunţat descoperirea unui element de muniţie în şanţul săpat pentru a realiza o reţea de canalizare în gospodăria sa din satul Buruieneşti, comuna Doljeşti. Echipa pirotehnică, formată din trei subofiţeri, a ridicat, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii, o lovitură de aruncător de calibrul 50 de milimetri. Militarii au efectuat verificarea zonei pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, cu detectorul de metale, fără a găsi alte elemente de muniţie.

Foc de la prelungitor

Duminică dimineaţă, la ora 7.40, şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din municipiul Roman. Au ars cablurile electrice ale calculatorului, un prelungitor electric şi un metru pătrat de pardoseală din lemn. Cauza probabilă a incendiului o constituie un conductor electric izolat necorespunzător.

Copila căutată de rude era cu iubitul

După şase zile de căutări şi cercetări efectuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Alexandru cel Bun, aceştia au fost anunţaţi că minora dată ca dispărută, în vârstă de 15 ani, Petronela-Georgiana Popovici, a revenit la domiciliu duminică, 24 august. Adolescenta a plecat voluntar de pe raza localităţii de domiciliu cu un tânăr de 20 de ani, din comuna Dragomireşti. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în această perioadă, minora s-a aflat pe raza comunei Dragomireşti şi pe raza comunei Matca, din judeţul Galaţi, unde tânărul de 20 de ani lucra ca sezonier şi că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni în tot acest timp.

Citește și:   Începe asfaltarea pe drumurile județene Horia - Ion Creangă și Ion Creangă - Icușești - limita cu județul Bacău

Și-a luat zilele

Un bărbat de 47 de ani din satul Teţcani, comuna Gherăeşti, a încheiat socotelile cu viaţa sâmbătă seară. Acesta s-a spânzurat în curtea locuinţei şi a fost găsit de rude în jurul orei 20.08, tot atunci fiind anunţate şi autorităţile. Din păcate, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ajuns la faţa locului, nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului. În acest caz, poliţiştii au început o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0