Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Foc la bâlci

Marţi dimineaţă, la ora 6.24, un ofiţer şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o terasă de alimentaţie publică aflată pe Strada Renaşterii din municipiul Roman. Operaţiunile de stingere a incendiului au durat opt minute. Au ars aproximativ doi metri pătraţi din acoperişul terasei, s-au degradat combina frigorifică şi instalaţia electrică aferentă acesteia. Împrejurarea determinantă care a dus la producerea incendiului o constituie un conductor electric defect.

Foc pe mirişte

Marţi, la ora 13.30, patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu de mirişte izbucnit pe raza localităţii Trifeşti. Militarii au folosit apa de pe autospecială şi mijloace de primă intervenţie în cadrul operaţiunilor de stingere a incendiului, care au durat o oră. Au ars aproximativ zece hectare de mirişte. Împrejurarea determinantă care a dus la producerea incendiului o constituie focul deschis.

Bovină pierdută în incendiu

Marţi, 5 august, la ora 17.32, şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Giuleşti, comuna Secuieni. La sosirea militarilor, incendiul se manifesta pe toată suprafaţa grajdului. A ars viţelul care a fost surprins de incendiu în grajdul construit din lemn şi cu acoperiş din stuf, având suprafaţa de zece metri pătraţi. Împrejurarea determinantă care a dus la producerea incendiului o constituie focul deschis în spaţii deschise.

COMENTARII

WORDPRESS: 0