Prima paginăPolitica

PDL Neamţ a rămas fără Biroul Politic

Dimensiune text

Biroul Politic al PDL Neamţ a fost dizolvat de conducerea centrală a partidului.

Pentru democrat-liberali urmează o perioadă de reorganizare internă, dar şi de pregătire a alegerilor europarlamentare. PDL Neamţ va trebui să stabilească şi care va fi cea mai potrivită persoană pentru preluarea activităţii la PDL Roman. „Nu s-a stabilit un preşedinte interimar la Roman, se va face acest lucru în perioada următoare. Până după alegerile europarlamentare se va merge pe conduceri interimare, apoi se vor organiza alegeri. Cei care vor dovedi la europarlamentare că se implică vor avea toată susţinerea mea”, a afirmat Alexandru Drăgan, preşedintele interimar al PDL Neamţ.

Alexandru Drăgan este primarul comunei Taşca şi a preluat conducerea PDL Neamţ după ce, săpătămâna aceasta, Gheorghe Ștefan a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al filialei nemţene. O zi mai târziu, Laurenţiu Dan Leoreanu a demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul PDL Neamţ şi a anunţat că rămâne simplu membru de partid.

Tonul demisiilor din PDL Neamţ a fost dat de parlamentarul Mihaela Stoica, deputat de Piatra Neamţ. Atât ea, cât şi Elena Udrea s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP). Alte persoane care au lăsat PDL pentru PMP sunt Laurenţiu Dulamă – preşedintele PDL Piatra Neamţ, şi Adrian Cărăbeţ – secretarul general al PDL Neamţ.

Primarii Gheorghe Ștefan şi Laurenţiu Dan Leoreanu au precizat că se vor implica în activitatea Fundaţiei Mişcarea Populară.

COMENTARII

WORDPRESS: 0