Prima paginăRural

Patru kilometri de asfalt pentru Ion Creangă

Dimensiune text

Primarul comunei Ion Creangă, Petrică Prichici, a obținut această promisiune de la președintele CJ Neamț, Vasile Pruteanu.

 

 

Vizita pe care a efectuat-o, miercuri, Vasile Pruteanu, președintele Consiliului Județean Neamț, în comuna Ion Creangă, nu s-a limitat doar la discuții despre podul peste rîul Siret.
Primarul Petrică Prichici a profitat de prezența în comună a președintelului CJ Neamț și l-a rugat pe acesta să nu uite de drumurile județene care traversează Ion Creangă. „Comuna noastră este traversată de 25 de kilometri de drum județean. Nu toate drumurile sînt bune și sper să ne includeți pe lista de priorități anul acesta. Avem nevoie de cel puțin patru kilometri de covor asfaltic: trei kilometri pentru porțiunea Ion Creangă – Recea din drumul județean 207D și un kilometru pentru tronsonul Ion Creangă – Izvoru din drumul județean 207C. Sînt porțiuni de drum pe care nici nu se mai vede asfaltul, e ca și cum nu ar fi fost niciodată asfaltate, iar gropile sînt foarte adînci. Vreau să vă reamintesc că, în ceea ce privește DJ 207D, ne-ați promis covor asfaltic încă de acum doi ani„, a firmat Petrică Prichici, primarul comunei Ion Creangă.

Președintele CJ Neamț a ascultat problemele expuse de primarul Prichici, după care s-a urcat în mașină și a plecat pe teren pentru a vedea cu ochii lui dacă cele spuse se confirmă. După ce a parcurs aproximativ trei kilometri din DJ 207D, Vasile Pruteanu s-a întors pe DJ 207C, pentru a vedea care este starea drumului și spre satul Izvoru.

La nivelul județului se face o analiză a stării drumurilor județene. Am observat că, și în alte părți ale județului, drumurile prezintă probleme din cauza fenomenului de îngheț-dezgheț. Vor fi efectuate lucrări pe drumurile județene din Ion Creangă și la fel se va întîmpla în comunele Bahna și Boghicea„, a precizat Vasile Pruteanu, președintele CJ Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0