Prima paginăTimp liber

Paşti în Turcia, Grecia sau pe litoralul românesc

Dimensiune text

Agenţiile de turism din Roman oferă, pentru mini vacanţa de Paşti, excursii în Dubai, Turcia, Grecia, Bulgaria, dar şi pe litoralul românesc sau staţiunile montane. Cele mai vândute au fost pachetele din Turcia şi din staţiunea Mamaia.

Încă din luna februarie, agenţiile de turism au ieşit în întâmpinarea clienţilor cu oferte care mai de care mai atractive, pentru petrecerea mini vacanţei de Paşti. La agenţia de turism Turoag, cele mai cerute şi vândute pachete au fost pentru Turcia. Până în luna februarie, au fost reduceri de până la 30%, în martie – de 20%, iar acum sunt pachete care au o reducere de 10%. „Unii tour-operatori au avut şi alte reduceri, cum ar fi scutirea de taxe de aeroport pentru copii, sau chiar gratuitate la biletele de avion pentru aceştia”, a precizat Traian Creţu, agent de turism. Căutate au fost şi pachetele pentru litoralul românesc, în special pentru staţiunea Mamaia, dar şi pachete cu tratament balnear, pentru Vatra Dornei şi Băile Felix, sau sejururi în insulele greceşti şi pe litoralul bulgăresc.

Cine doreşte să îşi programeze vacanţa de Paşti în ultimul moment poate alege o destinaţie deosebită, cum ar fi Dubai – pachet de şapte nopţi, cu demipensiune, de la 1.686 euro pentru două persoane, cu toate taxele incluse, sau în insulele Madeira, unde un pachet de şase nopţi, cu demipensiune, porneşte de la 1.448 euro, şi se poate opta şi pentru prânz tradiţional de Paşti.

Cei care nu vor să părăsească ţara au la dispoziţie oferte pe toate gusturile şi toate buzunarele. De exemplu, la Vatra Dornei, la Baza de Tratament şi Recuperare „Procopie şi Elisabeta” – Dorna Arini, se oferă, pentru 1.220 lei, pentru două persone, un sejur de cinci zile, cu patru nopţi de cazare cu pensiune completă, cină festivă în ziua de Paşti, cu meniu specific. Doritorii pot opta şi pentru Pensiunea Memory, de patru stele, din Suceviţa, unde preţurile pornesc de la 3.000 de lei, pentru doi adulţi, iar pachetul cuprinde patru nopţi de cazare, cină festivă de Paşti inclusă, cu preparate specifice, demonstraţie de încondeiere a ouălor de Paşti, acces gratuit la piscina acoperită şi încălzită, saună, sala de sport, biliard şi tenis de masă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0