„Pasiuni de vacanță” și binecuvântare pentru noul an școlar, în Parohia Vad – Iucșa

HomeReligie

„Pasiuni de vacanță” și binecuvântare pentru noul an școlar, în Parohia Vad – Iucșa

 

Cu binecuvântarea IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, în săptămânile premergătoare începerii anului școlar, s-a desfăşurat în Parohia Vad – Iucșa, comuna Bozieni, din Protopopiatul Roman, cea de-a cincea ediție a Școlii de Vară intitulată „Pasiuni de vacanță”.

Acest eveniment a debutat în ziua prăznuirii Adormirii Maicii Domnului, prin participarea la Sfânta Liturghie oficiată în biserica parohială cu hramul Sfântului Mare Mucenic Dimitrie. Zilele ce au urmat au fost pline de activități de creație, literație, desen, origami, pictură, gastronomie, concurs de biciclete, dar și activități gospodărești. Toate aceste activități s-au desfășurat în sala și curtea centrului social filantropic al parohiei.

„Nu a lipsit și o frumoasă ieșire în natură, în pădurea din apropierea satului, unde ne-am bucurat de creația lui Dumnezeu. Toate aceste frumoase activități au fost coordonate cu dragoste de către doamna profesor educator Maricica Rusu și de către cântărețul Dragoș Constantin Rusu. Activitatea s-a încheiat duminică, 10 septembrie, când elevii din parohie au primit Sfânta Împărtășanie, dar și binecuvântarea pentru noul an școlar. Prin grija domnului Mihai Tărâță, 60 de elevi au primit rechizite școlare și ghiozdane”, a afirmat preotul Cristinel Căpraru, din cadrul Parohiei Vad – Iucșa.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0