Pasionat de fotbal? Ponturi pentru pariuri live pe meciurile favorite

HomeAdvertorial

Pasionat de fotbal? Ponturi pentru pariuri live pe meciurile favorite

Sportul rege dictează când vine vorba despre alegerea programului la TV? Ai shortcut pentru live score pe telefon sau live streaming pe tabletă? E clar, ești microbist veritabil, iar pasiunea ta pentru fotbal și pariuri pe fotbal se află pe primul loc printre activitățile de timp liber. Îți prezentăm în continuare câteva ponturi utile pentru pariuri live pe meciuri tari, ca să te bucuri mai mult de victorie și de câștiguri atractive.

Citește regulile de pariere de pe site-urile de betting

Când joci pariuri sportive live trebuie să iei în considerare regulile fiecărui operator de betting, așa că, înainte să plasezi mizele, citește cu atenție rubricile Reguli de Pariere, Termeni și Condiții de pe site-urile respective. Nu ocoli paginile de Tutoriale. Chiar dacă este vorba despre fotbal, un sport pe care-l știe toată lumea, ai nevoie de detalii despre cum să pariezi live pe meciuri, jucători, faze fixe, cartonașe, marcatori ș.a. Există particularități în live betting, de exemplu pariurile pentru jucătorul care marchează sunt considerate nule dacă jucătorul ales de tine nu mai participă la joc, după ce biletul a fost plasat. Poate este înlocuit la pauză, iar tu ai pariat pe durata pauzei că acest jucător va marca oricând sau va marca următorul gol.

Dacă joci pariuri live pe goluri în prelungiri, vezi că se aplică regulile de la pariurile normate, dar se consideră doar golurile din reprizele de prelungiri. La startul reprizelor de prelungiri, scorul este considerat 0-0. Acordă atenție pariurilor live pe reprizele suplimentare, acestea nu includ loviturile de departajare (penalty-urile). Dacă meciul este abandonat înainte de finalul reprizelor suplimentare, pariurile live pe goluri marcate în reprize suplimentare sunt considerate nule, cu excepția celor pentru care rezultatele s-au stabilit deja. 

Joacă prudent și fii pe fază să prinzi promoțiile la pariuri live

Ritmul la pariuri sportive live este mai alert decât la betting-ul pre-meci, iar la fotbal cu atât mai mult crește pasiunea pentru mize rapide, decizii-fulger și reacții instantanee la ceea ce se întâmplă pe teren. Joacă prudent la pariuri live, ca să nu te ia valul și să mizezi mai mult decât îți permiți sau să te grăbești cu pariuri pe care nu le-ai analizat suficient. Să ai în vedere promoțiile la sport betting, pentru că te ajută să pariezi mai eficient. Cel mai cunoscut operator de sport betting ce oferă astfel de promoții este Betano, unde găsești MegaCote, Asigurare VAR, Câștig Șansă, Goluri, Run-uri sau Puncte Avans, Bet Builder ș.a.

Urmărește în direct meciurile pe care pariezi live

Cel mai bun pont pentru pariuri live pe fotbal este să urmărești în direct meciurile pe care plasezi mize în timpul desfășurării lor. Alege live streaming de la operatorii de pariuri sportive precum Betano, ce oferă această facilitate direct din aplicație, ca să poți paria și privi meciul simultan. Folosește înțelept opțiunea Cash Out, care-ți dă posibilitatea să faci o decontare timpurie a biletelor de pariuri live.  Prin Cash Out obții bani înapoi înainte de terminarea meciului pe care pariezi. Suma de bani pe care o primești este determinată la momentul încasării: pe măsură ce șansele probabile de câștig se schimbă, o ofertă de Cash Out va crește sau va scădea. Joacă pe site-uri de sport betting unde beneficiezi de xGoals – statistici pentru meciuri live și de Bet Friends & ChatBox, ca să pariezi alături de prieteni.

Joacă responsabil la pariuri sportive live și bucură-te de betting pe fotbal, accesând doar site-urile operatorilor licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel te poți bucura pe deplin de fiecare fază, de fiecare gol, de fiecare meci!

Comentarii

WORDPRESS: 0