Prima participare a lotului sportiv al ISU Neamț la o competiție internațională a pompierilor

Home

Prima participare a lotului sportiv al ISU Neamț la o competiție internațională a pompierilor

În perioada 24 – 30 septembrie, în localitatea Varna, din Bulgaria, s-a desfășurat a IX-a ediție a competiției „Cupa Odessos”, destinată întrecerilor sportive în probe de specialitate ale pompierilor profesionişti, informează ISU Neamț. La această competiție au participat 14 echipe de pompieri sportivi, din Ucraina, Slovenia, Moldova, Germania, România, Croația și Cehia, care și-au testat aptitudinile şi deprinderile necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

România a fost reprezentată două echipe de pompieri, din cadrul ISU Botoşani și ISU Neamț, care au participat ca urmare a invitaţiei Federației Bulgare pentru Sport Aplicat – Club Varna. Pompierii și-au testat aptitudinile şi deprinderile necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă pe parcursul a patru probe de concurs: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 metri, Ştafeta 4 x 100 metri şi Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă

Lotul sportiv al ISU Neamț a fost prezent pentru prima dată la o competiție de acest fel și a fost compus din: lt. Afloarei Ionuț (șef lot), plt. adj. Mihăiluc Constantin (antrenor)(Detașamentul Tîrgu Neamț), plt. adj. Săndulache Ionuț (Detașamentul Piatra Neamţ), plt. Aștefănoaie Alexandru (Detașamentul Roman), plt. Găvriluț Samuel (Detașamentul Piatra Neamţ), plt. Iancu Alin (Detașamentul Piatra Neamţ), plt. Moldovan Florin (Detașamentul Piatra Neamţ), plt. Ojică Alexandru (Detașamentul Piatra Neamţ), plt. Vârlan Daniel (Detașamentul Tîrgu Neamț), sg. maj. Cucoș Iustin (Detașamentul Roman), soldat Lostun Sebastian (Detașamentul Piatra Neamţ) și soldat Mândrescu Sebastian (Detașamentul Tîrgu Neamț).

„Suntem mândri de prestația colegilor noștri și de rezultatele obținute la o competiție de asemenea anvergură la care au participat și loturile reprezentative ale unor țări cu tradiție în astfel de competiții”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0