Prima paginăEconomie

PAGINĂ DE FACEBOOK CONTRA ABUZURILOR E.ON

PAGINĂ DE FACEBOOK CONTRA ABUZURILOR E.ON

Dimensiune text

Un poliţist din judeţul Neamţ preia din atitudinea colegului său de la Braşov – renumitul Godină – şi porneşte în lupta împotriva nu a abuzurilor din Poliţie, ci a celor realizate de compania E.ON. Astfel, pe reţeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină – Jos Mafia din Energie -, ce îşi propune să aducă în antenţia oamenilor facturile ireale trimise de compania E.ON.

Totul a plecat, spune poliţistul Marius Coşerariu, după ce a întâlnit o bătrână care are de plătit la curent nu mai puţin de 3.500 de lei, pe o factură de regularizare, deşi locuieşte într-un sat din Dămuc şi nu are în locuinţă decât un bec şi un televizor. După ce a semnalat acest abuz, poliţistul spune că are cunoştinţe despre facturi la fel de mari emise de E.ON la energie şi face apel la cetăţeni să se implice.

reclamatii eon„Să nu se înţeleagă că aş avea ceva cu această firmă, dar nici nu pot să trec cu vederea suferinţele unor oameni de bună credinţă, care nu ştiu unde să se adreseze şi îi consideră pe cei de la E.ON nişte «domni» de la oraş, cu carte multă şi care le pot lua curentul oricând. Oamenii încă nu au curaj să vorbească, dar trebuie îndrumaţi să-şi caute drepturile şi să nu mai înghită «gogoaşele» unor escroci. Cum e posibil să primeşti o factură în valoare de 2.000 de lei, pe care, apoi, dacă omul se interesează, o anulează şi o reduce la cât vrea E.ON, motivând că indexul a fost «dat peste cap»… În buzunarele cui se duc aceşti bani?”, spune poliţistul pe Facebook. Tot acesta spune că, în judeţul Neamţ, o altă femeie a primit o factură la E.ON de 12.000 de lei.

Nemulţumirile romaşcanilor vizavi de E.ON nu se referă doar la sumele trecute pe facturi. Inclusiv conducerea Primăriei Roman s-a implicat în câteva cazuri punctuale pentru ca remedierea unor avarii să se facă într-un timp de bun simţ. Mai mult, în comunele din zona Romanului, din cauza lipsei investiţiilor în infrastructură, a rămâne fără curent a devenit, ca pe vremea comunismului, ceva „normal”.

Și Ziarul de Roman se implică în a găsi răspunsuri de la reprezentanţii companiei E.ON legate de aceste discrepanţe apărute între realitatea dintr-o gospodărie şi sumele trecute pe facturi.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0