Prima paginăSport

Ozcan Aksoy a văzut România a cincea oară campioană europeană

Dimensiune text

Romaşcanul Ozcan Aksoy n-a avut cum să lipsească de la ediţia a cincea a turneului final al Campionatului European de Minifotbal, competiţie care a avut loc în Muntenegru, săptămâna trecută, şi în care naţionala noastră a redevenit campioană continentală. Este al cincilea titlu, din tot atâtea posibile, obţinut de România în minifotbalul european de cel mai înalt nivel.

jean 02„A fost foarte frumos că am câştigat. Eram şi favoriţi şi am văzut, încă o dată, că suntem respectaţi. Organizarea a fost excelentă, spectatorii au fost mai puţini decât mă aşteptam. În martie, 2015, România va participa la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii. Abia aştept şi acea competiţie. Sunt legat de fotbal, de minifotbal, de mişcare”, a spus Aksoy, nimeni altul decât cel care a înfiinţat minifotbalul în Roman şi care, în acest an, a organizat, împreună cu Primăria Roman, turneu final de campionat naţional.

Turneu naţional în Bacău

Apropo de campionatul municipal de minifotbal, la încheierea primei sale jumătăţi, pe primele trei locuri se află Marsat, Kapri şi ABC Wood. „Mai sunt câteva meciuri de jucat pentru a completa rezultatele turului, dar nu se mai poate schimba nimic în ce priveşte primele trei clasate. Sezonul competiţional de toamnă inclus în calendarul Federaţiei este cam gata, cu alte cuvinte. Mai continuăm şi cu alte competiţii, ca invitaţi, până la finalul anului. În zilele 21 şi 22 decembrie, vor fi invitate la Cupa Sărbătorilor de Iarnă, în Bacău, două echipe din Roman, Fiesta şi Kapri. Concursul este unul naţional la care vor lua parte 16 echipe din toată ţara”, a precizat Radu Gheorghian, organizator de competiţii la Oz-er Golden Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0