Prima paginăSport

Oz-er și Euro Impact, reprezentantele Romanului în țară la minifotbal

Dimensiune text

Din postura de cîștigătoare a campionatului municipal de minifotbal, Oz-er Golden va reprezenta Romanul în competiția în care se acordă titlul de campioană a României.

 

Același lucru a fost valabil și în edițiile precedente. În cea de acum, Oz-er nu mai este direct calificată la turneul final. Va trebui să treacă, în barajul de accedere în faza finală, de Fenix Play Piatra Neamț și Salvatorii Vaslui. Jocurile de calificare vor avea loc la Onești, în 17 iunie. Oz-er va juca primul meci cu Salvatorii, de la ora 12, iar pe al doilea de la ora 18.

Euro Impact este echipa care va reprezenta Romanul în Cupa României. Pînă acum, echipa clasată pe locul al doilea avea acest drept. Euro Impact a terminat campionatul pe locul al patrulea, în ediția 2011-2012. S-a calificat în faza națională a Cupei României, după un mini-turneu între clasatele pe locurile 2-5 în campionatul municipal, cu trei victorii: 3-2 cu Ambient, 3-2 cu Dedeman, 5-1 cu Energia Săbăoani. Meciurile pentru desemnarea cîștigătoarei Cupei României vor avea loc la Iași, în perioada 29 iunie – 1 iulie. 32 de echipe din țară sînt rămase în competiție.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ionut 10 ani

    Trebuie sa-l iau si pe arbitrul NACU la Iasi ca fara el nu ajungeam la turneu.Oricum Ambient merita sa mearga la Iasi ca au cea mai experimentata echipa dupa Oz-er Golden.