OUG 114 a scumpit cu 1,5 milioane de lei reabilitarea Cinematografului „Unirea”

HomeActualitate

OUG 114 a scumpit cu 1,5 milioane de lei reabilitarea Cinematografului „Unirea”

 

 

Autoritățile locale au actualizat devizul general privind obiectivul de investiție „Reabilitarea, modernizarea si dotarea Centrului Multicultural „Unirea” cu cerințele OUG 114/2018, privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal bugetare. Deoarece au apărut modificări semnificative în privința costurilor estimate cu forța de muncă, devizul a fost actualizat și a crescut cu aproape 1,5 milioane de lei.

Anul trecut, în luna martie, consilierii locali au aprobat devizul general pentru acest obiectiv ca având o valoare totală de 11.723.681,53 lei. Printr-o ședință extraordinară, ce este programată pentru data de 21 martie, consilierii locali trebuie să aprobe un nou deviz, după aplicarea OUG 114, care are valoarea de 13.204.141,60 lei.

Proiectul de reabilitare a Cinematografului „Unirea” a fost depus pentru accesarea de fonduri europene, dar, dacă nu va fi declarat eligibil, autoritățile vor să-l finanțeze prin atragerea de fonduri de la bugetul de stat prin Compania Națională de Investiții.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0