Prima paginăEconomie

ONG-urile din Roman pot depune la Primărie cererile pentru finanțare nerambursabilă de la bugetul local

ONG-urile din Roman pot depune la Primărie cererile pentru finanțare nerambursabilă de la bugetul local

Dimensiune text

 

 

Organizațiile non-guvernamentale din Roman pot obține și în acest an finanțare de la bugetul local. ONG-urile au posibilitatea să depună proiecte pe trei categorii de finanțare și să obțină de la bugetul local sume de până la 10.000 de lei.

Conform unei hotărâri adoptate de Consiliul Local luna trecută, Primăria municipiului Roman a alocat pentru acest an câte 50.000 de lei pentru proiecte din categoriile sport, educație și cultură, culte și social, pentru ca și ONG-urile active să depună proiecte și, astfel, să beneficieze de sprijin pentru a-și demara propriile programe.

Anunțul de participare a fost publicat luni, 5 martie, pe site-ul Primăriei, http://www.primariaroman.ro/Anunturi/2018/03/2018-03-05_Anunt_de_participare_finantari_nerambursabile_2018.pdf.

Termenul limită pentru înaintarea solicitărilor de finanţare nerambursabilă este 11 aprilie, ora 10, iar selecţia şi evaluarea proiectelor se vor efectua în perioada 12 – 30 aprilie.

„Valorile finanţărilor care se acordă pentru un proiect sunt cuprinse între sumele de 3.000 lei şi 10.000 lei, în funcţie de domeniul pentru care se aplică, conform ghidurilor solicitantului. Grantul maxim acordat prin acest program este de cel mult 90% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului. Diferenţa trebuie să fie asigurată din sursele proprii ale solicitantului, ale partenerilor acestuia sau din alte surse. Fiecare solicitant trebuie să contribuie cu un aport propriu de cel puţin 10% din costurile totale eligibile ale proiectului”, precizează anunțul municipalității.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Roman, Serviciul Managementul Proiectelor, telefon 0233/741978, e-mail: uip@primariaroman.ro şi de pe site-ul instituţiei, www.primariaroman.ro.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0