HomeSocial

Omorît de viteză

Lipsa de experiență, teribilismul, dar și o infrastructură rutieră aproape inexistentă au curmat viața unui tînăr de 19 ani din comuna Cordun.

 

 

Marți, 1 mai, în jurul orei 14.40, Costel T. conducea un autoturism Ford pe DJ 207 A, în afara localității Bîra, către Sagna. Pe un sector de drum în linie dreaptă, dar plin de gropi, Costel T, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, a intrat în derapaj, a revenit pe sensul inițial de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de mai multe ori în șanțul din dreapta direcției sale de deplasare.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea ușoară a pasagerului – T.G., de 17 ani, din Roman, care a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranio-cerebral acut cu pierderea cunoștinței, răni superficiale la gamba stîngă și o ușoară contuzie toracică. Polițiștii au constatat că, în momentul producerii accidentului, nici unul dintre cei doi ocupanți ai autoturismului nu purta centură de sigurnață. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • stefan 10 ani ago

    Se pare ca autoritatile nu vad drumul acela, care de ani de zile este plin de gropi. Mai bine ar turna covor de asfalt decat sa-l peticeasca in fiecare an.

    Un alt drum cu probleme este Roman – dealu’ Marului. Este un drum sub orice critica, cu gropi din centimetru in centimetru, serpentinele nu le poti urca cum trebuie ca risti sa-ti distrugi masina. Macar in zona de urcare din dealu’ Marului ar trebui turnat covor asfaltic.

  • Stefane pe un carosabil plin cu gropi nu se goneste cu 170km/h. Asa este drumurile lasa de dorit…..