HomeEducatie

Olimpica de la Școala Bîra

Loredana Năstase (foto) va participa la faza județeană a Olimpiadei de educație tehnologică.

 

 

Loredana Năstasă este în clasa a VI-a la Școala Bîra. Eleva a participat la faza locală a Olimpiadei de educație tehnologică, clasându-se pe prima poziție. Rezultatul îi dă posibilitatea să participe la faza județeană a olimpiadei. „Participarea la concursurile și olimpiadele școlare este obiectivul nostru principal. Faptul că eleva noastră, Loredana Năstasă, a concurat alături de elevi din școlile romașcane, clasându-se pe prima poziție, ne dă speranțe că va putea obține un rezultat bun și la faza județeană a olimpiadei„, a declarat profesoara Mariana Tăbâltoc, directorul Școlii Bîra.

Reușita este cu atât mai mare cu cât eleva este pregătită de profesoara Cristina Grăjeanu, cadru didactic în patru școli rurale: Bîra, Boghicea, Rotunda și Doljești. „Această situație se datorează faptului că disciplina educație tehnologică are numai o oră pe săptămână. Doamna profesoară Cristina Grăjdeanu predă de patru ani în școala noastră și modul profesionist în care o face ne determină să-i dăm continuitate pe post și să o menținem în școală„, a mai spus directorul Școlii Bîra.

Rezultatul Loredanei Năstasă a demonstrat că și copiii de la țară pot obține rezultate bune, prin implicarea cadrelor didactice în pregătirea elevilor și muncă individuală din partea acestora. Dascălii cred că și alții elevi ai Școlii Bîra s-ar putea afla printre cei care vor concura la următoarea fază a olimpiadelor școlare, întrucât fazele zonale se află încă încă în derulare.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • adina pintilie 9 ani ago

    Felicitari, Loredana! Felicitari, Cristina! Mult succes mai departe!

  • Eliade 9 ani ago

    Felivitari doamnei profesor , poate vor lua exemplu si alte cadre didactice care mananca painea depomana si nu fac nimic la clasa la tehnologie!