Prima paginăActualitateRoman

O romaşcancă a câştigat 38.462 de lei la Loteria bonurilor

Dimensiune text

Premiul extragerii lunare din octombrie se va împărţi la 26 de persoane din ţară, printre care şi una din Roman.

Ministerul Finanţelor Publice a anunţat că premiul aferent extragerii lunare din octombrie a Loteriei bonurilor va fi împărţit la 26 de persoane.

Extragerea Loteriei bonurilor aferentă lunii octombrie a fost organizată în data de 18 octombrie. La aceasta au participat bonurile fiscale emise în septembrie, iar câştigătoare sunt cele în valoare de 274 de lei din data de 16 septembrie.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Finanţe, premiul de un milion de lei va fi împărţit la 26 de persoane. Printre norocoşii câştigători se numără şi o romaşcancă, Daniela Trofin, care a depus bonul câştigător la Serviciul Fiscal Municipal Roman.

Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărţirii fondului lunar de 1.000.000 de lei la numărul total al bonurilor fiscale câştigătoare, este de 38.462 de lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%.

Posesorii bonurilor câştigătoare au putut să le depună la orice unitate a Fiscului în perioada 19 octombrie – 17 noiembrie. Premiile vor fi plătite până pe 16 ianuarie 2016.

Loteria bonurilor fiscale a fost gândită pentru a combate evaziunea fiscală şi este destinată doar persoanelor fizice care deţin bonuri fiscale emise pe teritoriul României, pentru cumpărarea de bunuri sau servicii.

COMENTARII

WORDPRESS: 0