O persoană și-a pierdut viața după ce o mașină a lovit un cap de pod și s-a răsturnat

HomeNeamt

O persoană și-a pierdut viața după ce o mașină a lovit un cap de pod și s-a răsturnat

Miercuri, 15 noiembrie, la ora 12:23, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Sabasa, din comuna Borca, informează ISU Neamț. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, din cadrul Gărzii nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului, două echipaje cu ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț și membri ai Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Borca.

Conform ISU Neamț, un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț. Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele ce se aflau în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic.

„Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru acordarea primului ajutor victimelor. Un bărbat de aproximativ 50 de ani se afla în stare de inconștiență, imediat fiind începute manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acesteia. Celelalte două persoane (doi bărbați de 50 și 33 de ani) ce au necesitat îngrijiri medicale au preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Bicaz”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0