Prima paginăSanatate

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari, în luna octombrie

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari, în luna octombrie

Dimensiune text

 

 

În perioada 14 – 18 octombrie începe a șaisprezecea serie de tratament balnear, pentru care sunt alocate, în stațiuni cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii, cât și în stațiuni în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear, 236 de bilete de tratament, informează Casa Județeană de Pensii Neamț.

Astfel, pentru această serie se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Covasna, Tușnad, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Căciulata, Techirghiol, Mangalia, Slănic Moldova, Tîrgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Buziaș, 1 Mai – Oradea, Amara, Nicolina, Olănești, Sângeorz-Băi și Sărata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Dorim să informăm că pentru această serie nu au intrat în alocare un număr de 24 bilete de tratament (15 bilete de tratament pentru Amara, 4 bilete de tratament pentru Lacul Sărat și 5 bilete de tratament pentru Sângeorz-Băi), deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete sunt puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în una din cele trei stațiuni”, precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii Neamț. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

Până la această dată, Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat, pentru anul 2018, un număr de 2.855 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 6.821 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0