O nouă ediție de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”

HomeSocial

O nouă ediție de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”

 

 

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează o nouă ediție de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”, prin care turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână, începând cu 2 septembrie până în 30 septembrie.

Conform reprezentanților FPTR, acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului pentru care pot aloca un buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august. Tarifele practicate în programul special „Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon, afirmă FPTR, iar acesta este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

„Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii șase ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Începând cu această ediție, biletele pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Pana în prezent s-au înscris în program 54 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 3.000 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii”, precizează un comunicat al FPTR.

Lista hotelurilor înscrise în program pentru această toamnă și tarifele propuse pot fi consultate pe site-ul FPTR, la acest link.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0