O nouă ediție a turneului de Tenis 10 dotat cu Trofeul Condor, în acest weekend

Home

O nouă ediție a turneului de Tenis 10 dotat cu Trofeul Condor, în acest weekend

 

 

Tenis Club Municipal (TCM) Roman organizează sâmbătă, 2 iunie, și duminică, 3 iunie, la Condor Resort, din Dulcești, al treilea turneu național de tenis de câmp din sistemul Tenis 10 al Federației Române de Tenis – Trofeul Condor.

Turneul se va disputa la categoria de simplu, suprafața de joc este gazon sintetic, iar categoriile de jucători sunt Roșu (5-8 ani), Portocaliu (8-10 ani), Verde (9-10 ani), Galben (11-14 ani) și Albastru (14-16 ani). Toți copiii vor primi premii, respectiv ocupanții locului 1 vor primi Trofeul Condor, ocupanții locului 2 – Farfuria Condor, iar toți ceilalți participanți vor primi, indiferent de locul ocupat, premii de participare constând în medalii și bentițe Wilson. Turneul este sponsorizat de Condor Resort.

„Tenisul este o magie, dacă îți plac mingea și racheta de tenis, efectele pe care le produc, atunci ești cu adevărat captivat de jocul de tenis și vei dori să joci din ce în ce mai mult și să descoperi toate laturile jocului de tenis. Vă așteptăm cu drag în acest weekend să vedem meciuri frumoase și să-i încurajam pe viitorii campioni”, a afirmat directorul turneului, instructorul de tenis Simona Balan, din cadrul TCM Roman.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0