Prima paginăActualitate

O mamă și fiica sa, căutate de polițiști

O mamă și fiica sa, căutate de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE 21.03 – Polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Gîrcina au depistat femeia dispărută, în vârstă de 25 de ani, împreună cu fiica sa, în municipiul Piatra Neamț. Conform IPJ Neamț, la data de 20 martie, în urma investigațiilor efectuate atât în localitatea de domiciliu cât și în localitățile limitrofe acesteia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat femeia dispărută, pe raza municipiul Piatra Neamț. Din verificările efectuate a reieșit că aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul împreună cu fiica sa și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe perioada absenței.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 20.03 – Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț şi cei ai Secției de Poliție Rurală Gîrcina continuă activităţile de căutare în vederea depistării unei femei și a fiicei sale, date dispărute.

Luni, 18 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Gîrcina au fost sesizați de către un bărbat de 51 de ani, din Gîrcina, despre faptul că, la data de 15 martie, fiica sa Elena-Antineea Amariei, de 25 ani, a plecat de la domiciliu, împreună cu nepoata sa, Amalia-Maria Amariei, în vârstă de un an, fără a mai reveni. Semnalmente: înălţime 1,65 metri, 60 de kilograme, păr castaniu lung drept, ochi căprui.

„Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localității Gârcina și a municipiului Piatra Neamț, în vederea depistării acestora. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0