Prima paginăActualitate

O mamă și copilul său au ajuns la spital după ce au căzut din tren

O mamă și copilul său au ajuns la spital după ce au căzut din tren

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 3 aprilie, în jurul orei 15, o femeie în vârstă de 27 de ani, din Vulpășești, comuna Sagna, și copilul său, un băiețel de 2 ani, au fost transportați de ambulanță la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, după ce au căzut din tren.

Conform cadrelor medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Roman, mama nu a suferit leziuni care să îi pună viața în pericol – plagă parietală în zona capului și o plagă la cotul drept –, însă copilul a fost rănit mai grav, prezentând la cap o fractură cominutivă cu deplasare, parieto-occipital dreapta, cu fine contuzii hemoragice intracerebrale parietal-dreapta, și fractură de bazin; copilul a fost preluat de un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț și transportat, împreună cu mama sa, la Clinica de Neurochirurgie a Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Conform reprezentanților IPJ Neamț, din primele cercetări ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare a rezultat că femeia din Sagna a urcat, pentru a conduce o rudă, în trenul care circula pe relația Bacău – Iași, împreună cu fiul său minor. Trenul s-a pus în mișcare, moment în care femeia a vrut să coboare, însa s-ar fi dezechilibrat, rezultând vătămarea corporală a femeii și a minorului. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0