Prima paginăNeamt

„O hotărâre care nu este contrasemnată de secretar nu are valoare”

Dimensiune text

Acesta este punctul de vedere al fostului prefect Ilie Mitea (foto), referitor la ce s-a întâmplat în Consiliul Județean Neamț pe 20 februarie.

 

 

Fostul prefect al județului Neamț, Ilie Mitea, a organizat, joi, o conferință de presă în care a mulțumit nemțenilor și persoanelor cu care a colaborat în perioada în care a stat în Neamț. Ilie Mitea a spus că a lucrat cu plăcere la noi în județ și că și-a făcut aici mulți prieteni, dar pe care nu i-a nominalizat, pentru „a nu stârni antipatiile altora asupra lor”.

Fostul prefect a făcut și un fel de raport al activității sale, în care un loc important l-au ocupat evenimentele meteo deosebite din această iarnă. O temă importantă și de actualitate despre care a vorbit Ilie Mitea a fost legată de legalitatea hotărârilor de Consiliu Județean din ședința extraordinară din 20 februarie. „Părerile sunt împărțite, dar, din punctul meu de vedere, o hotărâre care nu este contrasemnată de secretar nu are valoare. Eu consider că toate acele hotărâri sunt nule, fiindcă ședința din 20 februarie nu a întrunit condițiile unei ședințe extraordinare, nimic de pe ordinea de zi nu avea caracter urgent”, a explicat Ilie Mitea.

Declarația fostului prefect de Neamț sugerează posibilul motiv al înlocuirii sale din funcție, în raport cu decizia reprezentanților USL din ședința de Consiliu Județean, prin care au desființat cabinetul președintelui Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0