HomeActualitateRoman

O hoață și concubinul ei au tâlhărit o elevă în gara Roman

Un cuplu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, într-un dosar în care concubina este acuzată de tâlhărie, iar concubinul este acuzat de mărturie mincinoasă. Fapta care a dus la trimiterea în judecată a celor doi a avut loc pe 3 martie, anul acesta. O elevă de la Colegiul Tehnic „Danubiana”, care ieşise de la ore, se îndrepta spre oraş. Traseul pe care a mers adolescenta a fost prin Gara Roman. În gară, eleva a fost acostată de Mariana Dragomir şi de alţi doi tineri. În timp ce doi tineri stăteau „de şase”, Dragomir a tras-o pe adolescentă în spatele unui panou, a tras-o de păr şi i-a furat victimei telefonul mobil, patru lei – găsiţi în buzunarele hainelor -, inelul de pe deget şi cerceii din urechi. După tâlhărie, Dragomir şi complicii au fugit spre strada Ștefan cel Mare.

Pe parcursul cercetărilor, Marius Gheorghe, concubinul Marianei Dragomir, le-a spus anchetatorilor că partenera lui era în judeţul Prahova în ziua respectivă şi nici nu a vrut să înapoieze telefonul mobil furat, spunând că nu-l are asupra lui. Minciunile lui n-au ţinut în faţa oamenilor legii, astfel că bărbatul va fi judecat pentru mărturie mincinoasă.

În urma evenimentului din 3 martie, victima a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Mariana Dragomir se află, la acest moment, în arest preventiv, iar pentru concubinul ei s-a impus măsura controlului judiciar.

Comentarii

WORDPRESS: 0