O femeie din Barticești a decedat după ce a sărit din mers dintr-o mașină

HomeActualitate

O femeie din Barticești a decedat după ce a sărit din mers dintr-o mașină

Marți, 3 octombrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment, în zona forestieră, din proximitatea mănăstirii Brădițel.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 septembrie, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Barticești, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate, în pădurea aparținând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară.

„Pe drumul de întoarcere, în urma unor defecțiuni tehnice ale autoutilitarei, la sistemul de frânare, femeia de 60 de ani s-ar fi speriat și ar fi sărit din mers din vehiculul în cauză. Din nefericire, echipajul medical sosit la locul evenimentului a declarat decesul acesteia. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0