O femeie a căzut de la etajul 4, pe strada C.A. Rosetti

HomeActualitate

O femeie a căzut de la etajul 4, pe strada C.A. Rosetti

Vineri, 29 martie, în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil de pe strada C.A. Rosetti, din municipiul Roman.

Conform IPJ Neamț, din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:15, în timp ce o femeie în vârstă de 60 de ani, din Roman, efectua activități de curățenie, ar fi căzut de la etajul 4, pe spațiul verde din fața imobilului. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, pentru acordare de îngrijiri medicale.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, femeia se afla în stare gravă, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism facial, fracturi la membrul superior drept, fractură femur drept, traumatism toraco-abdominal, cu fracturi costale, a fost stabilizată în Compartimentul de Primire Urgențe, fiind vineri seară inconștientă, intubată și ventilată mecanic, a precizat medicul Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0