Prima paginăAdvertorial

O bucătărie de calitate! – Alege cele mai bune ustensile și echipamente de marcă

O bucătărie de calitate! – Alege cele mai bune ustensile și echipamente de marcă

Dimensiune text

 

Abilitățile pe care le folosesc bucătarii pentru gătitul alimentelor sunt completate și de ustensilele și echipamentele profesionale pe care le au în bucătăria lor. Trebuie doar să privești cu atenție cum arată o bucătărie a unui bucătar profesionist și să faci diferența. Contează foarte mult alegerea corectă a ustensilelor de bucătărie și a echipamentelor, acestea trebuie să fie realizate de cei mai buni producători, indiferent dacă sunt autohtoni sau străini.

 

Pe lângă talentul de a mânui cuțitul în realizarea unor preparate impresionante, un bucătar trebuie să aibă și un set de cuțite de calitate, dar și experiență în domeniu. Contează și prețul să fie accesibil, dar și producătorul când vine vorba despre cuțite, cele mai apreciate fiind cuțitele de brand din Japonia și Germania. Cele mai bune mărci de cuțite sunt: Wüsthof, Hattori, Masahiro, F. Dick, Güde, Hatamoto, Sabatier (care este din Franța).

De ce bucătarii preferă să folosească în bucătărie și un cuptor cu aburi și convecție? Acest cuptor care are tehnologia coacerii cu aburi te ajută să gătești rapid și sănătos acasă. Îți oferă avantajul de a păstra nutrienții din preparatele culinare prin procesul de aburire și menținere a umidității constante. Legumele au un gust foarte bun, își păstrează și textura și culoarea, iar aroma și cantitatea de minerale și vitamine sunt menținute după procesul de aburire. Gătitul cu aburi este destul de rapid chiar și în cazul preparatelor din carne sau din pește.

 

Ai văzut cum arată o bucătărie cu o chiuvetă de calitate, care are suprafața metalică strălucitoare? O astfel de chiuvetă este realizată din oțel inoxidabil și este foarte elegantă, rezistentă și durabilă în timp. Pentru a avea o chiuvetă frumoasă, de foarte bună calitate, o soluție ideală ar fi să alegi un model mai scump, dar care să fie funcțional, confortabil, plăcut la atingere, durabil și compatibil cu designul de interior ales pentru bucătărie.

O nouă inovație pentru bucătăria modernă este tocătorul pentru resturile alimentare. Acesta este un dispozitiv special de tocat care se instalează sub chiuveta din bucătărie, nu se vede pentru că va fi in masca de protecție pentru chiuvetă, chiar în locul sifonului. Până acum am fost obișnuiți să colectăm deșeurile alimentare în coșul de gunoi, acum cu ajutorul unui tocător putem scăpa de astfel de resturi de la alimente și nu mai este nevoie să facem miros în casă, sau prea multe drumuri afară pentru a arunca punga de gunoi.

Un astfel de dispozitiv se poate cumpăra online, din China, din această țară se pot importa diferite aparate electrocasnice. Un dispozitiv de tocat va ușura cu siguranță munca ta atunci când gătești în bucătărie. Acest lucru este important când ai timp puțin sau când ai prieteni invitați la masă și aceștia așteaptă cu nerăbdare să guste din preparatul tău culinar.

 

Un bucătar profesionist adoră să aibă în bucătărie și o mașină de spălat vase. Cu ajutorul ei are posibilitatea de a scăpa de corvoada spălării vaselor manual mai ales dacă este o persoană care gătește frecvent. O astfel de mașină nu este foarte mare, poate fi cam de dimensiunea unei mașini de spălat rufe sau chiar mai mică, în orice caz ea se va potrivi destul de bine în bucătărie, lângă chiuvetă. Trebuie ales un model mai economic, de clasă A pentru a avea avantajul de a economisi bani, energie și de a avea mai multe programe pentru spălarea vaselor.

Mașina se amplasează de obicei sub blatul de lucru din bucătărie și poate fi foarte interesantă și în ton cu designul bucătăriei. Cei care își permit prețul de achiziționare, pot alege o mașină de spălat vase care să fie realizată din oțel inoxidabil, care să aibă mai multe programe de spălare, un randament mai bun și să ofere posibilitatea de setare a unei spălări performante a vaselor dar și o uscare a acestora.

Alege ustensile și echipamente de calitate pentru a găti cu plăcere în bucătăria ta!

 

 

www.aragazelectric.com

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0