O ambulanță a luat foc la Bisericani

HomeActualitate

O ambulanță a luat foc la Bisericani

Joi, 7 aprilie, la ora 13:15, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, în localitatea Bisericani, din comuna Alexandru cel Bun, informează ISU Neamț.

Ambulanța se deplasa către Spitalul TBC din Bisericani, pentru a prelua un pacient. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Alexandru cel Bun.

„Ambulanța nu avea pacient, iar conducătorul auto s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la compartimentul motor și în interiorul autospecialei. Concomitent cu acțiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au evacuat trei butelii de oxigen care se aflau în interiorul ambulanței. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Nu au fost victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0