Prima paginăActualitateRoman

Nu sunt surprize la concursul pentru manager al Spitalului Roman

Nu sunt surprize la concursul pentru manager al Spitalului Roman

Dimensiune text

 

Doar medicul Maria Andrici s-a înscris în cursa pentru desemnarea managerului Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Managerul Spitalului Roman, medicul Maria Andrici

Managerul Spitalului Roman, medicul Maria Andrici

Depunerea candidaturilor s-a încheiat la finele săptămânii trecute, singurul dosar înscris fiind cel al actualului manager interimar, doctor Maria Andrici, care va avea de susținut proba scrisă a concursului joi, pe 14 aprilie. În aceeași zi, dacă va trece cu bine proba de legislație, medicul va trebui să-și prezinte și proiectul de management, după care va urma interviul.

“Consider că pot îndeplini această funcție deoarece cunosc în integralitate activitatea medicală a spitalului nostru. Sunt romașcană și doresc să-mi pun amprenta pe calitatea actului medical din Spitalul Roman, ca un cetățean care își are familia aici. Prioritatea principală a mea este siguranța pacientului prin creșterea calității actului medical, pe aceeași linie fiind cadrele medicale și dotările spitalului”, a declarat, pentru Ziarul de Roman, medicul Maria Andrici.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • [admin] – acest comentariu a fost editat de administrator. Va rugam sa folositi un limbaj adecvat!
    [] Dak nu iti baga omu 200 lei in buzunar nici nu te uiti la el, pe barbatamiu la pus sa isi scoata singur ghipsul de la picior in fata ei iar ea medic statea si se golba si ofta ca dura prea mult…huoooooooo te mai numesti romascanca mie rusine cu tine

  • Alina îți este ușor să critici o persoană care a învățat și studiat cât toate neamurile tale la un loc, află că nu este datoria medicului să dea ghipsul jos, asta o spun pentru că și eu am avut mâna în ghips și știu ce vorbesc, este ghpisar angajat la spital, cât despre doamna doctor este o văd ca o mamă pentru mine, mi-a tratat fractura la mâna dreaptă fără probleme, când se schimbă vremea mai simt niște înțepături, doar atât, așa sunt oamenii când se văd bine uită cine i-a făcut bine, dar Dumnezeu vede și are grijă de toți cârcotașii, și mie îmi este rușine cu tine Alina.
    Eu spun doar atât, mulțumesc frumos d-na doctor Andrici Maria și succes, cum mi-a zis un coleg de salon, o văd ca pe mama noastră.