HomeActualitate

Noutățile din agricultură sunt prezentate la târgul Agralim

Agralim, cel mai mare târg agricol al Moldovei, are loc în perioada 3-6 septembrie, la Ferma Ezăreni – Staţiunea didactică a USAMV Iaşi.

agralim 2În perioada 3-6 septembrie, la ferma Ezăreni, din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, are loc cea de-a şaptea ediţie a celui mai mare târg agricol al Moldovei, Agralim. Evenimentul este organizat de ABplus Events, într-un parteneriat cu Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) din Iaşi, cu sprijinul Primăriei Miroslava.

Zilnic, vizitatorii au acces la spectacole de tehnică agrară, loturi de prezentare pentru culturile agricole, demonstraţii privind lucrările solului, demonstraţii cu maşini de erbicidare şi utilaje agricole de mici dimensiuni, drive test în poligon cu tractoare, premii din oră în oră şi un sector cu produse tradiţionale.

agralim 3La Agralim sunt prezente, cu tehnică agrară şi soluţii complete pentru fermele vegetale şi zootehnice, 150 de companii, din Italia, Germania, Olanda şi Ungaria, Spania, Danemarca şi Statele Unite ale Americii, reprezentate de producători sau dealeri autorizaţi. Agralim se bucură, şi în acest an, de parteneriate directe şi misiuni economice cu Republica Moldova şi Ucraina, târgul fiind vizitat de delegaţii din cele două ţări.

Conceptul celui mai mare eveniment agricol din Regiunea de Nord-Est, organizat în câmp, pe o suprafaţă de zece hectare, a atras, în 2014, peste 4.500 de fermieri şi specialişti. La ediţia din 2015 sunt aşteptaţi 10.000 de vizitatori.

Comentarii

WORDPRESS: 0