Prima paginăPolitica

Noul prefect al județului Neamț este primarul Vasile Panaite

Noul prefect al județului Neamț este primarul Vasile Panaite

Dimensiune text

După aproape o lună de incertitudine, Guvernul a stabilit și cine va îndeplini funcția de prefect al județului Neamț. În ședința de Guvern de pe 27 aprilie s-a adoptat și hotărârea privind exercitarea cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către Vasile Panaite.

În aceeași zi, Vasile Panaite, care ocupa funcția de primar al comunei Dragomirești, și-a dat demisia, astfel încât să poată fi propulsat ca reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Guvernul a emis o hotărâre pentru organizarea de alegeri pe 11 iunie în comunele Pipirig și Bălțătești și în municipiul Roman. Vom vedea și ce se întâmplă pentru comună Dragomirești, rămasă acum fără primar, dar atribuțiile acestuia vor fi preluate de viceprimar.

Funcția de subprefect al județului Neamț este ocupată de Iulian Jugan. Detașarea lui Vasile Panaite ca prefect vine ca urmare a avansării, pe 12 aprilie, a Niculinei Dobrilă în funcţia publică de inspector guvernamental, ceea ce, automat, a dus și la eliberarea funcţiei de prefect al judeţului Neamţ. Deși Guvernul a decis pe 27 aprilie ca noul prefect să fie Vasile Panaite, site-ul instituției nu a fost încă actualizat.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0