Prima paginăRoman

Noile blocuri ANL trec în administrarea Municipal Locato Serv

Dimensiune text

Vineri, consilierii locali vor supune aprobării un proiect de hotărîre referitor la transmiterea în administrarea societății Municipal Locato Serv a celor trei noi blocuri construite prin Agenția Națională pentru Locuințe. Cele trei imobile – blocurile 18, 20 și 22 de pe Aleea Vasile Lupu – însumează 60 de locuințe. Romașcanii care au primit locuințe ANL pot încheia contractele privind furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale.

 

Cum prin protocolul de predare-primire a obiectivului de investiții situat în acest ansamblu, cele trei blocuri cu un total de 60 de unități locative preluate de la ANL au devenit proprietate publică a municipiului, propun ca administrarea acestora să fie încredințată unei societăți specializate a Consiliului Local, respectiv Municipal Locato Serv SRL Roman, care are gestiune delegată a serviciului public de administrare a fondului locativ al municipiului Roman„, se specifică în expunerea de motive a proiectului inițiat de primarul Dan Laurențiu Leoreanu.

Unii dintre romașcanii cărora le-au fost repartizate locuințe în cele trei noi blocuri ANL s-au plîns că nu se pot muta în noile case pentru că acestea nu sînt branșate la rețelele de energie electrică și gaze naturale, iar furnizorul – E.ON Energie – nu poate încheia contractele individuale de furnizare din cauza lipsei unor documente necesare în acest sens. „Documentația a fost depusă recent la E.ON Energie de către constructor – societatea TLSIT. În consecință, toate demersurile necesare au fost realizate, iar locuitorii celor trei noi blocuri pot încheia contractele cu furnizorul de energie și pot solicita efectuarea branșamentelor individuale„, a precizat Constantin Damaschin, directorul societății Municipal Locato Serv.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0