Prima paginăSport

Nicoleta Rusu va fi consultată medical în București

Dimensiune text

 

Accidentată la genunchi în meciul de miercurea trecută de la Plopeni, cu CSM Ploiești, handbalista Nicoleta Rusu nu a jucat în partida pe care echipa sa, HCM Roman, a susținut-o sîmbătă cu Universitatea Neptun Constanța.

 

După o primă serie de investigații medicale diagnosticul este încă incert. „S-a hotărît ca Nicoleta să mergă în Capitală, pentru o consultație amănunțită. S-a luat deja legătura cu secția de ortopedie de la Spitalul de Urgență, urmînd ca ea să fie programată pentru consultație miercuri sau joi. Sperăm să nu fie ceva grav”, a spus Dan Moisii, antrenorul secund al HCM Roman.

Gruparea romașcană nu trece tocmai prin cea mai fericită perioadă a sa, astfel că o nouă indisponibilitate în rîndul jucătoarelor, coroborată și cu subțirimea lotului, n-ar mai lăsa prea multe de ales pentru antrenorii HCM în meciurile ce vor urma.

„Ne pregătim cu ce avem și cu încrederea că va fi mai bine. Dacă va fi nevoie, pînă se va completa lotul, vom juca și cu junioarele de la Liceul cu Program Sportiv care sînt legitimate și la noi. Este o perioadă mai grea, dar, repet, vom trece cu bine peste ea. Ne adaptăm din mers la condiții și lucrăm la antrenamente serios pentru meciul de la Galați, unde nu vom face doar act de prezență. Exercițiul este mama învățăturii și ne ținem de el”, a mai spus Dan Moisii.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0