Nicole Cherry, Phoenix, ROA, Subcarpați și Gașca Zurli vin la Roman, la a patra ediție a KULT FEST

HomeSocialTimp liber

Nicole Cherry, Phoenix, ROA, Subcarpați și Gașca Zurli vin la Roman, la a patra ediție a KULT FEST

 

 

Municipiul Roman se alătură, din acest an, orașelor care sunt gazde ale unor festivaluri de muzică. Din această vară, festivalul tinerilor romașcani, Kult Fest, aflat în 2019 la cea de-a patra ediție, ia forma unui festival de muzică ce se va întinde pe durata unui întreg weekend, pe 9, 10 și 11 august, alături de workshopuri și alte surprize.

„Roman este mai mult decât un oraș. Este un spațiu care celebrează spiritul #weConnectFAMILY: prietenie, distracție, creativitate, muzică bună și super energie! Dacă nu știi unde e Romanul, ai o ocazie bună să afli. Vino la KULT Fest 4, în perioada 9-10-11 August, pe Stadion Moldova! Promitem multă distracție alături de: Gașca Zurli, Nicole Cherry, ROA, Phoenix Transsylvania, Macanache, Subcarpati!”, este invitația lansată de organizatori.

Mai multe detalii despre festival pot fi găsite pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/, iar informații despre bilete pot fi accesate pe site-ul festivalului, https://kultfest.ro/bilete/.

KULT Fest este organizat de KULT Hub o organizație non-guvernamentală, cu sediul în municipiul Roman, ce are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților de dezvoltare personală și profesională în rândul tinerilor prin proiecte educaționale și evenimente culturale, în parteneriat cu Primăria municipiului Roman și antreprenori locali.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0