Nicole Cherry, Lora și DJ Optik, la Serbările Zăpezii de la Durău, începând de vineri

HomeTimp liber

Nicole Cherry, Lora și DJ Optik, la Serbările Zăpezii de la Durău, începând de vineri

 

 

O nouă ediție a manifestărilor reunite sub genericul Serbările Zăpezii are loc în stațiunea Durău, timp de două weekenduri, în perioada 1 – 10 februarie. Organizatorii promit spectacole, concursuri, premii și multe surprize pentru cei care vor fi prezenți în stațiune în această perioadă. Între acestea se numără și recitaluri susținute de artiști precum DJ Optik (sâmbătă, 2 februarie), Nicole Cherry (duminică, 3 februarie), Lora & Band (sâmbătă, 9 februarie), Los Anonimos (duminică, 10 februarie), de ansamblurile folclorice „Codrii Neamțului” și „Florile Ceahlăului”.

Mai multe detalii despre manifestările organizate în cadrul Serbărilor Zăpezii 2019 vor putea fi urmărite pe pagina: https://www.facebook.com/partiadurau/.

Conform site-ului turistic al județului Neamț, www.viziteazaneamt.ro, Durău Park este o pârtie ideală pentru săniuș și schi, atât pentru începători cât și pentru avansați, având o lungime de 406 metri și o lățime de minimum 62 metri, o diferență de nivel de 35 metri și un grad mediu de dificultate: „Pârtia a fost redeschisă în anul 2012 și are un sistem de teleski modernizat în decembrie 2018, având crose duble și o capacitate de transport de 1.200 persoane/oră. De asemenea, pârtia este prevăzută și cu un teleski pentru începători. Tot aici, o pârtie mai mică de 200 metri a fost special amenajată pentru copii, începători și pentru săniuș. Durău Park dispune și de un centru de închirieri, tunuri de zăpadă, iluminare nocturnă și monitori de schi pentru cei care doresc să învețe să practice acest sport. Stațiunea Durău, fiind situată la o altitudine de peste 800 metri, strânge numeroși turiști care se pot bucura de sporturile de iarnă mai multe luni pe an, deoarece stratul de zăpadă este asigurat din decembrie și până în martie. În toată această perioadă, nici evenimentele pentru turiști nu sunt puține, concursuri de schi și săniuș, coborâri spectaculoase pe schiuri în slalom și în viteză, jocuri de lumini laser, focuri de artificii și  muzică, cel mai renumit eveniment fiind Serbările Zăpezii care se desfășoară anual, de cele mai multe ori, în luna februarie”.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0