HomeRoman

Nepoţi pentru bătrânii singuri

Elevi de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” şi-au propus să facă mai frumoase sărbătorile de iarnă pentru câteva familii nevoiaşe din parohia „Precista Mică”.

 

 

Elevi de la clasele a IX-a A, a X-a B şi a XI-a B au fost „nepoţi pentru o zi” pentru câţiva bătrâni singuri, activitate care are deja tradiţie la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, coordonată de profesoarele Adriana Drăghici, Marelena Ungureanu şi Lăcrămioara Ploşniţă.

Fiecare început de decembrie reprezintă o perioadă în care ar trebui să avem mai multă căldură în suflet. Sperăm ca, prin colindele pe care le vor interpreta copiii noştri, să vă facem să vă simţiţi bine la noi şi urările noastre să deschidă calea spre un an bun, cu sănătate şi cu belşug„, a spus profesoara Adriana Drăghici, adresându-se invitaţilor în deschiderea spectacolului.

După concertul de colinde şi după spectacolul cu obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou, pentru cei 12 bătrâni a venit şi Moş Crăciun. Acesta le-a adus pachete cu alimente pentru masa de Crăciun, elevilor alăturându-se şi firma Top Gel, care a sponsorizat campania elevilor de la „Vasile Sav”.

Comentarii

WORDPRESS: 0