Ne-a cucerit! Aici găsești cei mai buni cartofi din Roman

HomeAdvertorial

Ne-a cucerit! Aici găsești cei mai buni cartofi din Roman

Romașcanii iubesc cartofii prăjiți și aici este locul lor preferat! La doar câteva luni de la deschidere, CARTUF ne-a cucerit cu gustul cartofilor proaspeți, prăjiți și asortați cu 16 tipuri de sosuri belgiene.

CARTUF Roman este cea de-a șasea locație a brand-ului, o afacere locală născută la Iași, care în doar 4 ani de activitate a reușit să deschidă 7 locații în mai multe orașe din zona Moldovei: Iași, Vaslui, Bacău, Roman și Bârlad.

Credeau că nu îi poate impresiona nimic la o porție de cartofi, până i-au încercat pe cei de la CARTUF, singurul fast-food din oraș fără congelator!

Romașcanii au descoperit un nou concept: cartofii proaspeți, la con, cu nici mai mult, nici mai puțin de 16 tipuri de sosuri belgiene. Cartofii pot fi serviți și sub formă de meniuri, asortați cu carne, brânzeturi și legume, toate mereu proaspete. Supertuf și Puiuf se află în topul meniurilor preferate de pe aplicația Glovo, unde poți comanda online.

„Mai mult decât un simplu fast-food, CARTUF este locul care vorbește comunității, care o ascultă și care se formează în jurul ei. Suntem la început de drum în Roman, un oraș drag, cu potențial, motiv pentru care vrem să facem tot posibilul să ne cunoaștem publicul și să ajutăm în creșterea orașului nostru. Am avut norocul să găsim personal care crede în aceste valori, iar clienții ne-au oferit mereu răbdarea și înțelegerea atunci când am avut nevoie de ele.” – Radu Maxim, administrator CARTUF Roman.

Magazinul CARTUF Roman funcționează pe bulevardul Roman Mușat la nr. 31 (în zona intersecției cu strada Veronica Micle, vizavi de Casa Celibidache), în fiecare zi a săptămânii, luni – duminică, între orele orele 10.00 – 22.00.

Gama de produse CARTUF cuprinde cartofi prăjiți în stil belgian, simpli sau cu sos ori topping, precum și multe meniuri cu cartofi prăjiți și pui, bacon, Chorizo sau cârnăciori, brânzeturi sau legume. În Roman, produsele CARTUF pot fi comandate și prin aplicația de livrare Glovo, preferatele romașcanilor până acum fiind Meniul Supertuf (ce cuprinde cartofi prăjiți, bacon, cârnăciori, salam chorizo, mozzarella, sos Cheesy, ceapă prăjită, roșii, ceapă verde) și Meniul Puiuf (cartofi prăjiți, pui, mozzarella, sos Ketchup-Curry, ceapă prăjită, porumb, pătrunjel, ceapă verde).

CARTUF Roman
Bd. Roman Mușat, nr. 31
www.cartuf.ro
www.facebook.com/cartuf.ro
glovoapp.com/ro/ro/roman/cartuf-ptn/
Cartuf Roman: Google Maps

Comentarii

WORDPRESS: 1