HomeTimp liber

Muzică, umor și caricatură pe terasa City Garden

Romașcanii sunt invitați pe terasa City Garden. Clienții se pot bucura de muzica lui Daniel Iancu. Invitații Hotel Roman Plaza pot admira caricaturile lui Costel Pătrășcan. 

Vineri, pe 12 iunie, un eveniment inedit va fi organizat la Roman Plaza, pe teresa City Garden. Costel Pătrăşcan şi Daniel Iancu aşteaptă romaşcanii la un regal de muzică, umor şi caricatură. “Dacă ai trăit, trăieşti ori ai impresia că pe viitor vei trăi bine, lasă acasă soacra şi copiii sub 12 ani şi dă-te-n spectacol alături de academicienii hazului”, este mesajul organizatorilor.
Născut în 1962, la Ploieşti, Daniel Iancu a devenit celebru în anul 2004, când a lansat melodia “Vine valu’, îmi ia calu”, inclusă pe albumul său de debut, “Buletin de ştiri”. A participat la mai multe festivaluri de muzică folk, unde a câştigat diverse premii.
Costel Pătrăşcan s-a născut la Galaţi, în 1966, şi este licenţiat în sociologie. A colaborat, în postura de caricaturist, cu numeroase publicaţii naționale – Adevărul, Evenimentul Zilei, Săptămâna Financiară şi România literară, iar lucrările sale au fost recompensate cu numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale. Intrarea la spectacol costă 35 de lei.

terasahotel 2”Spectacolul este foarte bun. Cei doi invitați au un show complex, care a prins foarte bine la public, până acum. Anul acesta, am deschis o terasă diferită față de ce era până acum, care are o  amenajare mai elegantă. Terasa are aproximativ 90 de locuri, iar de miercuri seară, până duminică, cei care vin la terasă se pot bucura de muzică live. Avem și oferta cuptorului de pizza și am introdus oferte speciale, pentru a atrage cât mai mulți clienți. Încercăm să promovăm, prin aceste oferte, inclusiv un colaborator local, producătorul de bere Nemțeana”, a declarat Adrian Mocanu, directorul Hotelului Roman Plaza.

Pe viitor, conducerea Roman Plaza se va ocupa de organizarea mai multor tipuri de evenimente pe terasa City Garden, pentru a crea diversitate și pentru a scoate clienții din monotonie. ”Intenționăm să mai invităm și alte formații care să susțină concerte live pe terasă, dar dorim să organizăm, săptămânal, și alt tip de evenimente, cum ar fi prezentări de modă”, susține Adrian Mocanu.

Pachete turistice care îmbină modernul cu tradiționalul

terasahotel 3Profitând de faptul că municipiul Roman reprezintă un adevărat hub pentru regiune, deoarece de aici se poate ajunge uşor, în maxim două ore, în orice punct important al Moldovei, fie Piatra Neamţ, Iaşi, Suceava sau zona istorică Bucovina, administratorii Roman Plaza și Hanu Ancuței profită de situația geo-strategică pentru a crea pachete turistice cât mai atrăgătoare pentru clienți.

”Împreună cu centrul turistic Hanu Ancuței, încercăm să mergem pe varianta dualistă: noul, modernul, reprezentat de Hotelul Roman Plaza, și tradiționalul, reprezentat de Hanu Ancuței. Am creat pachete turistice astfel încât clienții să vină să doarmă la hotel, să servească un mic dejun bogat, să beneficieze de spa, care are dotări la cele mai ridicate standarde. Le oferim posibilitatea de a servi un prânz rafinat în restaurantul Roman Plaza, și, în același pachet, introducem cina la Hanu Ancuței, cu preparate tradiționale românești, în compania muzicii tradiționale. Pe lângă aceste servicii, oferim clienților posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din județul Neamț”, explică directorul Adrian Mocanu.

Hotelul Roman Plaza este condus, de două luni și jumătate, de directorul general Adrian Mocanu, romașcan la origini, care lucrează în industria hotelieră de 15 ani, cu o bogată activitate în media locală.

Comentarii

WORDPRESS: 0