Prima paginăPolitica

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț: „Guvernul a alocat banii necesari pentru funcționarea primăriilor din județul Neamț și pentru protejarea persoanelor vulnerabile”

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț: „Guvernul a alocat banii necesari pentru funcționarea primăriilor din județul Neamț și pentru protejarea persoanelor vulnerabile”

Dimensiune text

Județului Neamț i-au fost alocate fonduri de peste 9 milioane lei pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul anului 2020, la care se adaugă și o sumă de peste 5 milioane lei pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului, pentru luna noiembrie 2020.

Decizia a fost luat astăzi de Guvernul României, când a fost aprobată alocarea a peste 876 de milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului (prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020).

Le mulțumesc colegilor din Guvern că sunt preocupați de rezolvarea problemelor primăriilor, pentru ca activitatea instituțiilor publice să decurgă în limite normale, spre folosul cetățenilor și al comunității.

Județului Neamț îi sunt alocate următoarele sume:

9.491.000 lei pentru plata cheltuielilor de funcționare:

După cum am precizat, la aceste fonduri se adaugă și suma de 5,3 milioane lei, pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului, pentru luna noiembrie 2020.

Echipa de comunicare PNL Neamț,
Comunicat de presă

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Cristian 7 luni

    D-le deputat, in primarii trebuie sa se faca restructurare, nu sa se aloce bani pt. functionare!? Deasemeni, trebuie sa se stabileasca un nivel de salarizare comparabil cu cel din mediu privat! Acum, in primarii, organigrama este supraincarcata, iar salariile sunt aprox. duble fata de cele din privat! Sunt pensionari carora trebuie sa li se multumeasca pt. munca depusa si sa fie lasati sa se bucure de pensie si de nepoti! Sunt vremuri grele si ar trebui sa fim solidari cu cei care, au ramas fara un loc de munca sau muncesc zi lumina pt. un salar mic in comparatie cu personalul care lucreaza in primarii! Nu e normal ce se intampla in prezent! Nu asa „dezvoltati Romania”!